Integritetspolicy

Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: https://mila.se.

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Kontaktformulär

Vid användning av kontaktformuläret sparar vi din e-postadress samt namn och telefonnummer om det är angivet.

Cookie-filer

Om du besöker vår inloggningssida kommer vi att sätta en tillfällig cookie för att undersöka om din webbläsare accepterar dem. Denna cookie innehåller inga personuppgifter och den försvinner när du stänger din webbläsare.

När du loggar in kommer vi dessutom att skapa flera cookie-filer för att spara information om din inloggning och dina val för utformning av skärmlayouten. Cookie-filer för inloggning gäller i två dagar och cookie-filer för layoutval gäller i ett år. Om du kryssar i ”Kom ihåg mig” kommer din cookie att finnas kvar i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto kommer cookie-filerna för inloggning att tas bort.

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Vilka vi delar dina data med

Dina personuppgifter delas med personuppgiftsbiträden endast för ändamål som är förenliga med ovan nämnda användning för att kunna uppfylla våra åtaganden enligt köpeavtalet.

I vissa fall delar vi dina personuppgifter med företag som är självständigt personuppgiftsansvariga, så som statliga myndigheter - om vi är skyldiga enligt lag, företag som ombesörjer transporter (logistikföretag/speditörer) samt företag som erbjuder betallösningar (körinlösen, banker, andra betaltjänstleverantörer). Vi delar bara de uppgifter vi måste och upplyser dig gärna om vilka uppgifter som delats om du undrar över detta.

Hur länge vi behåller era uppgifter

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Vi behåller dina kontaktuppgifter i 2 år (garantitiden) för att sedan radera dessa.

Vilka rättigheter du har över dina data

Du har enligt GPDR rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post." Ingen utanför företaget förutom betalmodulen Payson, vilka också följer GPDR direktiven, har tillgång till kontaktuppgifterna".

Din kontaktinformation

Om du funderar över någonting gällande dina kontaktuppgifter är du varmt välkommen att kontakta oss på Mila Design & Tillverkning AB på 08-711 81 11 eller via kontaktformuläret på vår kontaktsida.

Hur vi skyddar din information

Vi skyddar alltid dina uppgifter och använder oss av krypterade webbsidor med https anslutningar. Endast våra medarbetare som ska uträtta ett specifikt jobb (t.ex. fakturering eller kundservice), får tillgång till personligt identifierbar information. De datorer och servrar som används för att lagra personligt identifierbar information är belägna i säker miljö.

Vi behandlar bara ditt personnummer när det är klart motiverat med hänsyn till ändamålet (exempelvis om vald betallösning kräver det för säker identifiering). Vi minimerar alltid användandet av personnummer.

Vilka procedurer vi har för dataläckor

Vi arbetar hela tiden för att säkerställa våra system och eliminera risken för läckor. Skulle dock någonting hända kommer detta omedelbart att anmälas till Datainspektionen enligt GDPR.

Från vilka utomstående parter vi tar emot data

Vilket automatiserat beslutsfattande och/eller profilskapande vi gör med våra användaruppgifter

Branschkrav om delgivning av information